Apr 8, 2011

Alhamdulilah...

Salam....
bersyukur padaMU TUHAN yg masih memberi perasaan yg sgt indah...terima kasih kami masih bersama...
percayalah even ape2pon mr.H tetap only one in my heart...
sabar..tabah itu adalah kunci segalanya...
belajarlah dari situ wahai cik wawa..nescaya semuanya akn jadi baik...
amin..

Apr 6, 2011

down giler dowh..!

salam...
rasa lame cik wawa x menaip dlm blog nie..
kemana hilangnya cik wawa....?hahaha..xkemana pon cuma amik cuti menaip luahan hati kt blog comey nie...

kadang2 hidup nie ne de yg best je kn..mesti ade yg xok punye..mcm aku jugak...tapi aku redha dgn tkdir nie...even wat hati aku rabak..air mata menitis..tapi aku percaya kalo benda tue dh d'tetapkan pasti akn terjadi..
YaAllah dugaan nie sgt bsr wat aku...mampu ke aku nk bertahan....
aku dah merayu..aku dah minta maaf tapi still lg xok so ape yg mampu aku wat...?
aku terpaksa m'busykan diri aku...travel sesuka hati...berdoa..lastly bertawakal....sedeh bukan...hati aku nie lagi hancur...diriku d'katakan emo tapi hanya TUHAN saja yg tau betapa sepinya..sakitnya bila xd'endahkan...
cukuplah luahan aku ini...
sesungguhNYA aku masih ade fmily..kwn2...n yg plg pntg tmpt aku mengadu siang mlm pg ptg i2 MAHA PENCIPTA...
amin....

Mar 16, 2011

happy anniversary ....

happy anniversary my dear HAZANI SUKRI...
xsangka hikmah yg aku dpt begitu besar  tuk dibandingkan dgn pe dah jadi semalam....
luv u so much...!!!
YaALLAH aku bersyukur padaMU dgn rasa cinta ini...kekal kan hubungan kami sampai hujung nyawa....amin


March 16, 2010 at 4:42pm

tq babe tag jersi...t ble dh latop ok bru i wat catalog n update msuk dlm album...btw tq again...game pg nie game the blues..!!
(1st msg yg kami berhubung setelah hmpir 10thun wat hal masing2...)

Mar 13, 2011

jAhAtnya Cinta



Im coming!!!!
hari2 berlalu aku rasakan bagaikan sang pu3 hanya menanti sang puteranye menjelma d'dpn mata lalu berkata "jom kahwen"...
mana taknya aku asyik mimpikan Mr.H jer...yg plg latest mimpi kahwen..best seh...
cam nk mintak hari2 jek....
jahatnya cinta kami....terlalu dramatik babak2 ceritera kisah kami yg sgtlah mendebarkan...tp sesungguhnya hubungan aku dgn Mr.H amatlah kuat...biarlah ini mjadi ramuan kisah hidup kami...biarlah seramai mana pun org dengki kebahgiaan ini...yg penting kami lek2 jek...hehehehe....
bilakah agaknya saat tue akn tiba..?bila?
YaALLAH...cik wawa nak kahwen............!!!!!!!

Feb 24, 2011

surprise tuk cik jani


1st skali sudah tentu aku nak ucapkan ribuan terima kasih kpd mr.oney coz sudi tlg aku dlm misi surprise kan mr.H aku a.k.a cik jani...
finally surprise tue bjaya d'lakukan pd trikh keramat 23/02/11....
hihii...tq bro cz wat keje dgn jayanya...

beralih pasal surprise nie..act aku wat tempahan luv choc dr sorg kwn...tq sis..lalalla
idea nie dtg stelah beberapa hari b'fikir ape yg nak d'buat tuk d'jadikan surprise..finally aku dpt idea tuk pos kan jek choc tue tuk mr.H..

Pada hari kejadian:
mr.H col aku bertanyakan psl bnda nie..die terkejut skali n mengharapkan aku ada d'kl tp malangnya tidak...
tapi aku dah puas sekurang2nya berjaya gaklah wat die terkejut...
nak2 plk choc nie comey giler..geram aku...
btw aku terasa hepi sgt bila mr.H suka dgn choc yg aku bagi..
amin...ne x nye berdebar2 aku tuk tunggu reaksi mr.H...lallalala


luv choc part 1



luv choc part 2



kotak exclusive katanya...



luv choc part 3


luv choc part 4



luv choc part 5



luv choc part 6


p/s: tuk mr.H a.k.a cik jani nantikan surprise yg lebeh gempak lagi dari cik wawa

Feb 16, 2011

testing2..video

video
hasil kerja yg pertama..xdela perfect ne pon..tapi shaye kan budak baru belajar so no hal la...

Feb 13, 2011

mr.MuMu vs miss cHely


 mr.mumu vs miss chely

ada apa dgn 2 name nie...?mr.mumu miss chely?
hahaha...lwk bukan...harinie aku rasa cam hepi jek..gelak je...so sweet...mana taknye even ktorg as a couple tp ktorg still story gak pasal lain n fight each others..tue yg jadi ktorg semakin bahgia n merasakan hubungan ktorg ada gak colour..xdelah nak loving2 jek..
name nie pon terbitnya pabila aku & mr.H story about football...last2 terkuar idea nak pnggil die mr.mumu means MU & miss chely means CHELSEA (kononnyalah).....
tq babe cz wat i semakin syg kat u...hari2 indah pasti kita rasa bersama...insyaALLAH...

*mood jiwanglah pulak..segan2...